Futurama, futurama.xf.cz
Všichni komplet, futurama.xf.cz.
profesor Profesor, futurama.xf.cz.
Trocha zděšení v sebevražedné budce, futurama.xf.cz
Frajer Bender, futurama.xf.cz
Posádka Planet Express, futurama.xf.cz
Planet Express, futurama.xf.cz
“ Bite My Shiny Metal Ass ”

“ Kill all humans”



SEZÓNA 1 (vysíláno v roce 1999)
1. S01E01 Space Pilot 3000
2. S01E02 The Series Has Landed
3. S01E03 I, Roommate
4. S01E04 Love's Labors Lost in Space
5. S01E05 Fear of a Bot Planet
6. S01E06 A Fishful of Dollars
7. S01E07 My Three Suns
8. S01E08 A Big Piece of Garbage
9. S01E09 Hell Is Other Robots
SEZÓNA 2 (vysíláno v letech 1999-2000)
10. S02E01 A Flight to Remember
11. S02E02 Mars University
12. S02E03 When Aliens Attack
13. S02E04 Fry and the Slurm Factory
14. S02E05 I Second That Emotion
15. S02E06 Brannigan Begin Again
16. S02E07 A Head in the Polls
17. S02E08 Xmas Story
18. S02E09 Why Must I Be a Crustacean in Love
19. S02E10 Put Your Head on My Shoulder
20. S02E11 The Lesser of Two Evils
21. S02E12 Raging Bender
22. S02E13 A Bicyclops Built for Two
23. S02E14 How Hermes Requisitioned His Groove Back
24. S02E15 A Clone of My Own
25. S02E16 The Deep South
26. S02E17 Bender Gets Made
27. S02E18 The Problem with Popplers
28. S02E19 Mother's Day
29. S02E20 Anthology of Interest I
SEZÓNA 3 (vysíláno v letech 2000-2001)
30. S03E01 The Honking
31. S03E02 War Is the H-Word
32. S03E03 The Cryonic Woman
33. S03E04 Parasites Lost
34. S03E05 Amazon Women in the Mood
35. S03E06 Bendless Love
36. S03E07 The Day the Earth Stood Stupid
37. S03E08 That's Lobstertainment!
38. S03E09 The Birdbot of Ice-Catraz
39. S03E10 The Luck of the Fryrish
40. S03E11 The Cyber House Rules
41. S03E12 Insane in the Mainframe
42. S03E13 Bendin' in the Wind
43. S03E14 Time Keeps on Slippin'
44. S03E15 I Dated a Robot
SEZÓNA 4 (vysíláno v letech 2001-2002)
45. S04E01 Roswell That Ends Well
46. S04E02 A Tale of Two Santas
47. S04E03 Anthology of Interest II
48. S04E04 Love and Rocket
49. S04E05 Leela's Homeworld
50. S04E06 Where the Buggalo Roam
51. S04E07 A Pharaoh to Remember
52. S04E08 Godfellas
53. S04E09 Futurestock
54. S04E10 A Leela of Her Own
55. S04E11 The 30% Iron Chef
56. S04E12 Where No Fan Has Gone Before
SEZÓNA 5 (vysíláno v letech 2002-2003)
57. S05E01 Crimes of The Hot
58. S05E02 Jurassic Bark
59. S05E03 The Route of All Evil
60. S05E04 A Taste of Freedom
61. S05E05 Kif Gets Knocked Up a Notch
62. S05E06 Less Than Hero
63. S05E07 Teenage Mutant Leela's Hurdles
64. S05E08 The Why of Fry
65. S05E09 The Sting
66. S05E10 The Farnsworth Parabox
67. S05E11 Three Hundred Big Boys
68. S05E12 Spanish Fry
69. S05E13 Bend Her
70. S05E14 Obsoletely Fabulous
71. S05E15 Bender Should Not Be Allowed on TV
72. S05E16 The Devil's Hands Are Idle Playthings